Masa de tenis

Sportul se poate practica in nenumarate moduri, de la salile de fitness pana la miscarea in aer liber. Totodata sportul poate fi practicat atat la nivel amator, cat si la nivel de performanta.

Sunt o serie de factori ce ne determina sa optam pentru unul anume. De la caracteristici ce tin de partea psihica, dar si de cea fizica pana la cei ce tin de partea materiala (bani, timp etc.). Insa pentru sport nu trebuie sa platesti, in masura in care plimbarea, alergatul in natura, mersul cu bicicleta, cu rolele, saritul coardei etc. sunt activitati ce nu costa nimic.

Un sport ce cunoaste in ultima perioada tot mai multi adepti este jocul numit tenis de masa. Acesta a aparut la sfarsitul secolului XIX, deci am putea spune ca este un sport relativ tanar. Ca echipament pentru jocul de tenis de masa nu ai nevoie de prea multe pentru ca nu este un sport costisitor. O paleta, o masa de tenis (pe care de cele mai multe ori o gasiti si intr-un parc de copii), un fileu si o minge. Avantajele jocului de tenis de masa ar fi: dezvoltarea musculaturii, cu precadere cea a spatelui, totodata, dezvoltarea gleznelor. Un alt plus pentru tenis de masa e faptul ca acesta se poate practica indiferent de varsta sau sex si este unul dintre sporturile care se releveaza pe parcurs.

Posted in Uncategorized | Tagged | Comments Off

Tenis de masa

Pentru a-ti intari musculatura, pentru a slabi sau pentru a te mentine in forma nu trebuie sa te epuizezi prin efort fizic si/sau infometare. Alegand un sport reusesti sa iti lucrezi musculatura, sa slabesti (asta in combinatie cu un regim alimentar echilibrat) si sa te mentii. Ce e frumos la tenis de masa e ca te disciplineaza, la fel cum fiecare sport o face. Cu jocul de tenis de masa te ajuti pe tine personal sa iti dezvolti si logica in masura in care jocul cu paleta de tenis de masa implica anumite strategii ce trebuie puse in aplicare.

Sunt o serie de factori ce ne determina sa optam pentru un sport anume. De la caracteristici ce tin de partea psihica, dar si de cea fizica pana la cei ce tin de partea materiala (bani, timp etc.). Insa pentru sport nu trebuie sa platesti, in masura in care plimbarea, alergatul in natura, mersul cu bicicleta, cu rolele, saritul coardei etc. sunt activitati ce nu costa nimic.

Tocmai prin simplu fapt ca nu este un sport costisitor si nu are bariere de gen sau de varsta, jocul de tenis de masa are foarte multe avantaje.

Posted in Uncategorized | Tagged | Comments Off

Cornilleau Nexeo X90 si Nexeo X70

MeseTenis.ro prezinta in exclusivitate in Romania, paletele care au schimbat totul: Cornilleau Nexeo X90 si Cornilleau Nexeo X70.

Sunt cele mai rezistente palete existente pe piata (rezista la apa si socuri), dar in acelasi timp cu performante ridicate.

Paletele sunt realizate cu insertii din fibra de carbon.

Posted in Uncategorized | Comments Off